Heleeens

Jane Könings Halsband

Jag har länge velat haft ett av de fina Jan Köning halsbanden. När Oscar syster fyllde 20 tidigare denna månad så köpte jag ett till henne och i samma sväng klickade jag hem ett till mig också. Jag valde den kortare längden och hoppas snart klicka hem mitt stjärntecken och ett O i mellan längden så jag matcha dom tillsammans.

Jane Köning halsband Jane Köning halsband
Jane Köning halsbandOn my wishlist

Om det är något som jag verkligen önskar mig så är det ett Love Tag halsband från Jane Koenig, längden får nog blir en 42 så det inte slinker ner i urringningen. Tänk ett litet H och ett litet S hängade runt halsen.. Varför är det så långt tills min födelsedag? eller ja Julafton kommer ju tom innan.

Love Tag Jane Koening

My Favorites Watches

För mig är klockor inget som du har på armen för att se vad tiden faktiskt är utan det är en accesoar till kläderna du har på dig. Jag har 3 favorit klockor och alla är signerade Michael Kors. Den Guldiga i mitten är var mitt första köp och även min första klocka (någonsin). Andra köpet föll på den Svarta till höger och senaste resan till Miami och köpte jag den Vita till vänster på 70% rea. Nästa gång det blir dags att köpa en klocka är jag sugen på att köpa en i färg.

Michael Kors klockor Michael Kors watches
Michael Kors klockor Michael Kors watches

favorit armgodiset

Förra veckan fick jag frågan att visa mina favorit armband, min tanke var att jag skulle göra det direkt, så jag tog lite bilder och sen hände lite saker som jag var tvungen att ta tag i. Men nu har jag återigen liten egen tid så passar på att visa dem nu istället. Bättre sent än aldrig ;)

Favorit märker är ju självklart Hermés, ett H på armen när man heter Helen är ju som handen i handsken. Dock så används de små (svarta & vita) mest och de övriga ligger mest i garderoben. Collier de Chien armbadet åker på rätt ofta det också. Men armbandet som används mest är ändå Chanel armbandet då det är så diskret och fint.

Hermes clic clac, Hermes collier de chien, chanel armband, Hermes Lether
Hermes clic clac, Hermes collier de chien, chanel armband, Hermes Lether
Collier de Chien hermes clic clac chanel bangle armband

Älskar när man får en liten belöning

Om någon missat det så håller ju jag på att ta en Svensk Klassiker, dvs cykla vätterrundan (30 mil), simma Vansbosimmet (3 km), springa Lidingöloppet (3 mil) och åka Vasaloppet (9 mil). Två av loppen har jag redan klarat och har alltså två kvar. Mitt första lopp jag gorde var just cykligen och vi kan säga att det var hemskt! 16 timmar på en cykel känns kan jag lova. Men när jag kom i mål stod killen och väntade med en godispåse och en liten present som gjorde att det kändes lite bättre.

Hermes vit armband
Vit hermes armband
Vit Hermes armband

Sommar = Vit

Heleeens Heleeens

Ett av mina bästa köp 2013 (även köpt på 50% Rea) är min vita/guldiga klocka från Michael Kors.
Från att jag köpte den under min semster i Miami satt den på min arm ända tills min arm var i samm färg som klockan (vit). Nu har den legat i min garderob under vintern och väntat.. Snart är det äntligen dags att plocka fram den och ge den platsen på min arm igen. Det finns nog inte många färger (förutom ljusrosa) som slår vita saker mot en brun kropp.

 

Michael kors Gold/white  
Det finns även nu på Net-A-Porter 

Tillbringat dagen med två nära och kära

När killen är borta en helg man ska vara med nära och kära (jag är inte alls bitter..) så valde jag att tillbringa en dag i stan med två andra nära och kära. Jag, Jessi och Eve åkte nämligen in till stan för kolla in en smyckes utförsälning och för att ta en lunch samt att det vart en sväng förbi Zara. Vi var nog rätt länge i butiken och kollade på alla fina smycken som fanns. Jag kom hem med ett gult stort och så snyggt halsband, sen ett blått bubble halsband, ett par blåa dropp örhängen och en röd fin ring. 

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Min efter tenta shopping

Detta krimskrams var det som fick följa med mig hem från stan efter tentan igår. Man kan verkligen inte ha för mycket armband, ringar och örhängen. Speciellt inte inte örhängen! Jag gick in på Antikt Gammalt och Nytt igår och där finner man alltid massa fint. Jag var ofta där förut men inte haft tid senaste tiden (åren). Men igår var åter igen där och de var precis lika underbart som jag minns! Love it!

Heleeens

Highligt your look with Neon

Nu känner jag att våren snart kommer komma och med den kommer även lite nya trender. De är ofta mera färg som gäller under de lite soligare halvåret och detta år verkar inte bli något undantag. Smyckerna som är helt inne i vår och sommar är guldsmycken med mycket färg. Det är verkligen något som fallar mig perfekt i smaken. När jag själv upphäver mitt shoppingförbud så ska jag ge mig ut och leta efter lite smycken i färg, helt vill jag nog ha Guld&Rosa och Guld&Gula smycken!

Smyckerna här under är från tre favoritmärken när det kommer till smycken:
Forever21, Amrita Singh & Alexander Mcqueen!

 

Heleeens collage, jewlery color bomb

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista