Heleeens

Så var man snart tillbaka på ruta ett

Äntligen så börjar jag känna mig bättre och framför allt se bättre ut. Jag vet inte riktigt vad som hände där vid jul när jag vart sjuk då mina bihåller svullnade upp så hela ansiktet vart runt. Men nu börjar jag känna mig helt 100% och ser fram emot vad Januari har att bjuda på. Jag går helt enkelt tillbaka till fullrulle och har varje dag planerad in i nästan minsta detalj. Det är jobb, hockey, vänner, middagar, fester, träning med min bror? och framför allt ut och åka skidor med pappa de kvällar och mornar som vädret och tiden tillåter!
Det är ju dags att lära sig lite inför Vasaloppet.

HeleeensDet är bara att tuta och köra

Heleeens

Måndag morgon och helgen slukades så snabbt att jag inte ens hunnit tänka på vad jag gjort, men men det är bara 5 dagar till nästa helg och denna vecka blir de hårdträning för mig. Först idag ska jag till naprapaten och få mina skulderblad tillfixade sen är det löpspåret som gäller, 2 varv á la 3 km i högt tempo. För på onsdag ska jag tydligen springa 1 mil för att kunna få en starttid till Lidingöloppet och som vanligt kom jag på det på tok för sent och har idag på mig att träna inför de. Sen efter onsdag ska jag börja med långdistans träning så jag om en månad kan springa 3 mil.

Kick it off

I fredags var det Kickoff med Oscar nya lag ute på en gård i Gnesta. Dagen/kvällen började ju inte på bästa sätt, då vi hamnde mitt i köerna som blivit pga av en olycka som skett tidigare på dagen, vilket gjorde att vi missade uppträffen vid hallen och då även bussen som skulle ta oss ut till gården. Väl framma var det på tok för många nya ansiktet och namn och ska jag vara ärlig minns jag inte namnet på någon ny som jag träffade. Men jag fick ju även äntligen träffa min älskade Therese som nu flyttat tillbaka till Stockholm, även Malin och Anna var där så efter att vi hade pratat ikapp den senaste tiden var det dags för 5-kamp. Vi hade ju tur med vädret, typ exakt när vi vart klara med 5-kampen och gått in för äta så öppna himlen sig ordentligt! Sen var jag lika dålig med kameran som vanligt och enda bilden som togs var denna selfin med Malin & Therese.

Heleeens

Cozy Start

Heleeens

Lördag morgon och jag har varit vaken sen klockan 6.30.. Jag vet inte vad det är för fel men jag vaknar alltid tidigt på lördagar och sent på söndagar. Men än har jag bara legat i soffan och haft morgonmys, men nu är det kanske dags att försöka göra något av denna lördag. Hmm vad ska man göra? 

Dags att ta tag i saker

Måndag morgon igen och även om jag inte är helt frisk ännu så tänker jag inte sitta hemma längre. Förra veckan låg jag mest i soffan och tyckte synd om mig själv medan jag hann tänka på alla saker jag bör göra men inte orkade. Så idag blir det jobb och sedan ska jag ut och springa (idag eller imorgon beror på hostan) och kvällen kommer tillbringas lägga upp saker på Tradera samt plocka i garderoben. En fullständigt look kommer senare ikväll.

Heleeens
Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista