Heleeens

Den nya kommande tavelväggen

Heleeens
Tavlor
Tavelvägg inspo inspiration
Tavelvägg inspo inspiration
Tavelvägg inspo inspirationMarble everywhere

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens


Jag får väl lov att erkänna att jag just nu är inne i en marmor period, jag har köpt på mig lite allt möjligt. Först var det Hay brickan till bordet som jag fick i present, sen kom de runda brickorna brickorna (ena till köket andra till badrummet) efter det vart det två smyckes lådor. Efter det tänkte jag att de fick räcka dvs tills jag såg badrums tillbehören.. Så fort jag har tid att ställa allt på plats ska ni få se, jag tror det kommer bli så bra!

New things to the new house

Zara home inspo wanties


Just nu sitter jag och väntar på att min pojk ska komma hem från dagens träning så vi kan åka och köpa lite smått och gott till huset. De senaste veckorna har de varit så mycket att göra med alla "stora" saker i huset att jag nu behöver åka och handla lite roliga saker som gör att det känns mysigt. Zara Home blir ju första stoppet och där finns det mycket jag vill kolla lite extra på. Nä man kanske ska fixa till sig lite så att man är klar att åka när han väl ringer.

Zara Home

Det var flera som frågade vart mitt fina plexi-bord var ifrån och svaret är Zara Home. Jag önskar att det kunde öppna en Zara Home butik i Sverige snart då dem har en massa fina saker som jag skulle vilja ha i mitt hem. Men en del saker vill man ju se och känna på innan man kan vara helt 100 på att det verkligen passar in i hemet.

Zara Home

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista