Heleeens

Just me, myself and I

Om jag kunde köpa en enda sak just nu så skulle det vara tid, men de är ju tyvärr en av det saker som man inte kan köpa här i livet. Jag kommer hålla mig datorfri en vecka till då jag tänker lägga all tid på mig själv för att orka med allt, ta hand om mig själv och må bra. Men nästa Måndag ska jag kicka igång mitt nya liv ordentligt! (haha förhoppningsvis)

Som jag skrivit tidigare har ju killen flyttat till Oslo tillfälligt och jag kan ju inte låta bli att hålla på här hemma när jag får ta alla beslut helt själv(egentligen har jag ju inte tid men jag gör det ändå). De första som fick komma in i huset var gardiner till sovrum där nere & gymmet, gymmet får ni inte se förrän det är helt klart.

Heleeens
HeleeensAnother week

Ännu en vecka har gått och jag har jobbat, jobbat och jobbat men nu är äntligen det nya systemet igång och jag ser fram emot att gå tillbaka till normala arbetsdagar och inge mer jobba, äta & sova som senaste tiden bjudit på. Helgen sprang även den iväg och lördagen bjöd på ännu en brunch/lunch på Strandvägen 1 och sedan lite shopping och middag i Mall Of Scandinavia. Söndagen bjöd på en riktigt nyttig dag, men tvätt av sängkläder och handdukar samt och en lite för lång promenad (knä och rygg gör fortfarande ont) innan det vart ett pass i gymmet.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Grey Grey Grey

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Skor ScoretteJeans True ReligionTröja Vici Dolls, Hatt Forever 21, Väska Mulberry

Det sa bara blink

Denna helg sprang förbi i ett blink.. Jag har hunnit så mycket men samtidigt fanns de så mycket mer jag ville ha fått gjort! Lördagen började med mys på Strandenvägen 1 med Jessica innan vi tog en redig shoppingtur på stan som slutade med bland annat nya sängkläder från Missoni (så fina!) och lite inredning och hyllor till hemmet. Efter shoppingen hann jag inte mer än hem och byta om innan jag åkte till Eve för liten tjejkväll som varade till midnatt för mig del. När tjejerna åkte in till stan hoppade jag in i bilen och åkte hem för orka med söndagen som bjöd på middag med Jessica och en mysig kväll hemma hos Nicki.

Strandvägen 1 brunch
Strandvägen 1 brunch

Leva livet

Nu känner man sig verkligen levade.. De har varit en mörk och lång vinter så orken är inte på topp och just nu är det långa dagar med jobb då vi är mitt i ett system byte. Sen blir det ju inte bättre av att jag har upp över öronen med saker att göra i det privata livet. Men efter en tuff tid kommer alltid en skön tid. Så nu längtar jag till ljusare dagar, mindre jobb och ordning och reda i privatlivet.

Heleeens

In my Moose Knuckle Jacket

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Heleeens
Skor MukluksJeans HudsonTröja Morris, Jacka Moose Knuckle, Väska Mulberry

Time for a Surprise

Ni vet den här helgen som inte skulle handla om några måsten att göra hemma. Vi kan ju säga att den inte vart några måsten. Det vart nämligen så att jag i fredags styrde bilen till Norge och Oslo för att surprisa Oscar! Norge bjöd på väldigt mycket snö och rätt bra shopping då jag äntligen hittade jackan som jag velat ha (se bilderna)

Känslan just nu: Jäklar vad man kan hinna mycket saker på en helg om man bara vill!

Heleeens

Gårdagens

Heleeens Heleeens
Skor Nike AirJeans Gina TricotTröja Michael Kors, Jacka Boomerang, Väska Mulberry

So much time

Detta känns lite fel att säga detta men det finns faktiskt en fördel med att bo själv. Jag har helt plötsligt så mycket tid, jag hinner med vardagssysslorna och har även tid att göra lite mer nytta samtidigt som ja har lite egen tid på kvällen att göra det jag vill. Det är faktiskt rätt skönt att det bara är Onsdag och att jag redan har gjort alla saker jag behöver/kan göra denna vecka. Så man kanske ska unna sig och umgås med vänner hela helgen lång och njuta av ledighet.

Heleeens

Många bäckar små

Jag började denna vecka med en mysig middag och flera timmars prat på Taverna Brillo tillsammans med Catarina. Jag brukar ju alltid vara extra trött på måndagar och gårdagen var ju inte annorlunda så vid lunch tid ville jag egentligen bara hem efter jobbet men så snart jag träffade upp Catarina så vart det en riktigt bra måndag. Men det var efter middagen som jag gjorde den bästa saken för dagen.

Det händer ibland (inte tillräkligt ofta tyvärr (bör verkligen bättra mig)) att jag köper mat till någon hemlös som står inne på pressbyrån eller McDonalds. Men igår vart det en sallad över vid lunch och första tanken var ju att slänga den, men eftersom jag ändå skulle ner till stan så tänkte jag lämna in den i ett sådandär kylskåp som en del butiker har. Men jag hittade ingen butik. Så efter middag när vi går mot tunnelbannan håller en hemlös man på att krya ner i sin sovsäck så jag frågade honom om han ville ha salladen och att se den glädjen och tacksamheten de värmer ordentligt. Så jag vill bara få er att tänka på att något som kanske verkar litet i egna ögon kan betyda så mycket i någon annans ögon, så är ni på stan och äter en mysig middag kanske man kan lägga 50:- extra för att någon annan ska få något att äta.

Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista