Heleeens

Livet är det som pågår medan du väntar på sådant som aldrig händer

Mitt liv det senaste veckorna har inte varit värt att berätta om...
Klockan ringer klockan 5:00 måndag till fredag och jag kliver halft levade upp för ta mig till jobbet, och ja, jobbet det har varit tuffa veckor med väldigt mycket att stå i. Men sen är jag ju med i öppningen av Contan och Haymarket här i Stockholm så det är bara såhär intensivt ett kortare tag. Men just nu kan man säga att jag lever för jobbet! När jag väl kommer hem försöker jag få in min rehab innan klockan slår sovdags. Sen när helgen väl kommer vill jag inte göra mycker mer än ligga i soffan och sova. Men lite mys hinner jag allt med, denna helg var de fix hemma, barnkallas för Mille och nyss avslutas lite mer pyssel. Sen under veckorna har jag alltid en mys date med Jessica.


Men till något roligare, för två veckor sen träffade jag Jean-Marie som är en kollega till mig för en liten fotografering på Grand Central. Nu har jag fått bilderna, riktigt fina bilder! Denna är min favorit :)


Heleeens 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista