Heleeens

In my bedroom

Att en sådan liten sak som dekoration kan ta så mycket tid. Jag har nu sedan Januari försökt testa mig fram till hur min nya byrå i sovrummet ska se ut och hmm vi kan väl säga att den är halv klar. Tavlan plockade jag ner från väggen för se hur den skulle passa där och jag gillade tanken med tavlan men just min ego tavla var lite för stor. Så en liten mindre tavla behöver jag nu och sen får jag tänka vidare på små detaljer.


Har ni några förslag?


Heleeens

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: sandra

såå fin tavla, är det du på den :)?

URL: http://ssandras.se

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista