Heleeens

Light and Pink

http://www.revolve.com/american-vintage-spartow-turtleneck-sweater-in-powder/dp/AMER-WK128/?d=Womens&aliasURL=american-vintage-spartow-turtleneck-sweater-in-powder/dp/AMER-WK128&d=Womens&product=AMER-WK128 http://www.revolve.com/lovers-friends-x-revolve-soccer-short-in-nude/dp/LOVF-WF54/?d=Womens http://www.revolve.com/ramy-brook-london-top-in-blush/dp/RAMR-WS29/?d=Womens&aliasURL=ramy-brook-london-top-in-blush/dp/RAMR-WS29&d=Womens&product=RAMR-WS29

Mysig tröja som bara ropar mitt namn, Är i stort behov av Short, En blus i den perfekta sommar färgenLivet är det som pågår medan du väntar på sådant som aldrig händer

Mitt liv det senaste veckorna har inte varit värt att berätta om...
Klockan ringer klockan 5:00 måndag till fredag och jag kliver halft levade upp för ta mig till jobbet, och ja, jobbet det har varit tuffa veckor med väldigt mycket att stå i. Men sen är jag ju med i öppningen av Contan och Haymarket här i Stockholm så det är bara såhär intensivt ett kortare tag. Men just nu kan man säga att jag lever för jobbet! När jag väl kommer hem försöker jag få in min rehab innan klockan slår sovdags. Sen när helgen väl kommer vill jag inte göra mycker mer än ligga i soffan och sova. Men lite mys hinner jag allt med, denna helg var de fix hemma, barnkallas för Mille och nyss avslutas lite mer pyssel. Sen under veckorna har jag alltid en mys date med Jessica.

Men till något roligare, för två veckor sen träffade jag Jean-Marie som är en kollega till mig för en liten fotografering på Grand Central. Nu har jag fått bilderna, riktigt fina bilder! Denna är min favorit :)

Heleeens  

Rocking my Moose Knuckle

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor ScoretteJeans ZaraTröja Forever 21, Jacka Moose Knuckle, Örhängen Bebe, Väska Chanel

In the forest

Snön kommer och går som vanligt under denna årstid och jag måste erkänna att jag vill ha våren nu! Det enda som är positivt med att vädret håller sig på den kallare sidan är att jag får använda min underbara vinter jacka lite längre. Helt klart vinterns bästa köp! Går ni i tankar om att köpa en ny jacka slå till på en Moose Knuckle så värt det!

Heleeens

In my bedroom

Att en sådan liten sak som dekoration kan ta så mycket tid. Jag har nu sedan Januari försökt testa mig fram till hur min nya byrå i sovrummet ska se ut och hmm vi kan väl säga att den är halv klar. Tavlan plockade jag ner från väggen för se hur den skulle passa där och jag gillade tanken med tavlan men just min ego tavla var lite för stor. Så en liten mindre tavla behöver jag nu och sen får jag tänka vidare på små detaljer.

Har ni några förslag?

Heleeens

Enkelt med en tvist

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeense
Heleeens Skor Kurt GeigerJeans ZaraTröja Vici Dolls, Smycken Hermes, Michael Kors & Dogeared

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista