Heleeens

It´s a wrap

Så börjar ännu en mysig helg att lida mot sitt slut. Jag önskar mig faktiskt längre helger och gärna flera med solsken som hela helgen bjudit på. Lördagen gick i ett med vårstädning av huset och hundmys med lilla Ebba som jag faktiskt saknar då vi inte ses så ofta längre. Kvällen bjöd på snabbmat och mellomys med Jessica innan sängen kallade då jag ville ha min skönhetssömn inför vad söndagen skulle bjuda på. Söndagen började med en mysmorgon och sen åkte jag till Grand Central för att träffa Jean-Marie och en liten Photoshoot. Bilden nedan tog jag när vi vart klara för dagen :)


Heleeens

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista