Heleeens

De här med att alltid blunda

Så var ännu en arbetsvecka till enda och jag måste börja med att säga att jag älskar att dagarna är ljusare för jag känner hur energin börjar krya fram efter ett långt vinter ide. Det har inte gått en enda dag denna vecka då jag bara åkt hem och slappat. Jag har hunnit med tre träningspass, fika med vänner, tandläkaren och ikväll hade jag och Jessica spel och myskväll här hemma.

På tal om något helt annat.. Eftersom det inte finns någon här hemma som kan ta bilder på mig så blir man ju extra besviken när man inser att det flesta bilder man har ser ut som nedan.. Haha hur svårt ska det vara att hålla ögonen öppna.

HeleeensHelen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista