Heleeens

Get me some flowers

Förra veckan var verkligen inte en av mina bättre veckor så från förra veckan så är det mycket som jag tänker försöka lägga mig bakom mig! En av det få saker jag tar med mig är det som jag gjorde efter jobbet på fredagen för att pigga upp humöret inför helgen och det var nämligen att köpa med lite blommor hem så man kan sitta hemma och njuta. Så denna vecka har jag en hel del samtal att göra för att reda ut hur någon kommit över mina kontouppgifter.. kul!

Hoppas du hade en bättre helg än mig :) 


Inredningsdetaljer

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista