Heleeens

It´s a wrap

Så börjar ännu en mysig helg att lida mot sitt slut. Jag önskar mig faktiskt längre helger och gärna flera med solsken som hela helgen bjudit på. Lördagen gick i ett med vårstädning av huset och hundmys med lilla Ebba som jag faktiskt saknar då vi inte ses så ofta längre. Kvällen bjöd på snabbmat och mellomys med Jessica innan sängen kallade då jag ville ha min skönhetssömn inför vad söndagen skulle bjuda på. Söndagen började med en mysmorgon och sen åkte jag till Grand Central för att träffa Jean-Marie och en liten Photoshoot. Bilden nedan tog jag när vi vart klara för dagen :)

HeleeensDe här med att alltid blunda

Så var ännu en arbetsvecka till enda och jag måste börja med att säga att jag älskar att dagarna är ljusare för jag känner hur energin börjar krya fram efter ett långt vinter ide. Det har inte gått en enda dag denna vecka då jag bara åkt hem och slappat. Jag har hunnit med tre träningspass, fika med vänner, tandläkaren och ikväll hade jag och Jessica spel och myskväll här hemma.

På tal om något helt annat.. Eftersom det inte finns någon här hemma som kan ta bilder på mig så blir man ju extra besviken när man inser att det flesta bilder man har ser ut som nedan.. Haha hur svårt ska det vara att hålla ögonen öppna.

Heleeens

Some things a need

Shopbop Shopbop Shopbop

Grå mysig tröja som bara ropar Helen, Ella Moss svart tröja (har inga svarta tröjor), Vita leggings till sommaren

Shopbop

Sen hur söt är inte denna

 

Get me some flowers

Förra veckan var verkligen inte en av mina bättre veckor så från förra veckan så är det mycket som jag tänker försöka lägga mig bakom mig! En av det få saker jag tar med mig är det som jag gjorde efter jobbet på fredagen för att pigga upp humöret inför helgen och det var nämligen att köpa med lite blommor hem så man kan sitta hemma och njuta. Så denna vecka har jag en hel del samtal att göra för att reda ut hur någon kommit över mina kontouppgifter.. kul!

Hoppas du hade en bättre helg än mig :) 

Inredningsdetaljer

Just me, myself and I

Om jag kunde köpa en enda sak just nu så skulle det vara tid, men de är ju tyvärr en av det saker som man inte kan köpa här i livet. Jag kommer hålla mig datorfri en vecka till då jag tänker lägga all tid på mig själv för att orka med allt, ta hand om mig själv och må bra. Men nästa Måndag ska jag kicka igång mitt nya liv ordentligt! (haha förhoppningsvis)

Som jag skrivit tidigare har ju killen flyttat till Oslo tillfälligt och jag kan ju inte låta bli att hålla på här hemma när jag får ta alla beslut helt själv(egentligen har jag ju inte tid men jag gör det ändå). De första som fick komma in i huset var gardiner till sovrum där nere & gymmet, gymmet får ni inte se förrän det är helt klart.

Heleeens
Heleeens

Another week

Ännu en vecka har gått och jag har jobbat, jobbat och jobbat men nu är äntligen det nya systemet igång och jag ser fram emot att gå tillbaka till normala arbetsdagar och inge mer jobba, äta & sova som senaste tiden bjudit på. Helgen sprang även den iväg och lördagen bjöd på ännu en brunch/lunch på Strandvägen 1 och sedan lite shopping och middag i Mall Of Scandinavia. Söndagen bjöd på en riktigt nyttig dag, men tvätt av sängkläder och handdukar samt och en lite för lång promenad (knä och rygg gör fortfarande ont) innan det vart ett pass i gymmet.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Grey Grey Grey

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Skor ScoretteJeans True ReligionTröja Vici Dolls, Hatt Forever 21, Väska Mulberry

Det sa bara blink

Denna helg sprang förbi i ett blink.. Jag har hunnit så mycket men samtidigt fanns de så mycket mer jag ville ha fått gjort! Lördagen började med mys på Strandenvägen 1 med Jessica innan vi tog en redig shoppingtur på stan som slutade med bland annat nya sängkläder från Missoni (så fina!) och lite inredning och hyllor till hemmet. Efter shoppingen hann jag inte mer än hem och byta om innan jag åkte till Eve för liten tjejkväll som varade till midnatt för mig del. När tjejerna åkte in till stan hoppade jag in i bilen och åkte hem för orka med söndagen som bjöd på middag med Jessica och en mysig kväll hemma hos Nicki.

Strandvägen 1 brunch
Strandvägen 1 brunch

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista