Heleeens

Leva livet

Nu känner man sig verkligen levade.. De har varit en mörk och lång vinter så orken är inte på topp och just nu är det långa dagar med jobb då vi är mitt i ett system byte. Sen blir det ju inte bättre av att jag har upp över öronen med saker att göra i det privata livet. Men efter en tuff tid kommer alltid en skön tid. Så nu längtar jag till ljusare dagar, mindre jobb och ordning och reda i privatlivet.

HeleeensIn my Moose Knuckle Jacket

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Heleeens
Skor MukluksJeans HudsonTröja Morris, Jacka Moose Knuckle, Väska Mulberry

Time for a Surprise

Ni vet den här helgen som inte skulle handla om några måsten att göra hemma. Vi kan ju säga att den inte vart några måsten. Det vart nämligen så att jag i fredags styrde bilen till Norge och Oslo för att surprisa Oscar! Norge bjöd på väldigt mycket snö och rätt bra shopping då jag äntligen hittade jackan som jag velat ha (se bilderna)

Känslan just nu: Jäklar vad man kan hinna mycket saker på en helg om man bara vill!

Heleeens

Gårdagens

Heleeens Heleeens
Skor Nike AirJeans Gina TricotTröja Michael Kors, Jacka Boomerang, Väska Mulberry

So much time

Detta känns lite fel att säga detta men det finns faktiskt en fördel med att bo själv. Jag har helt plötsligt så mycket tid, jag hinner med vardagssysslorna och har även tid att göra lite mer nytta samtidigt som ja har lite egen tid på kvällen att göra det jag vill. Det är faktiskt rätt skönt att det bara är Onsdag och att jag redan har gjort alla saker jag behöver/kan göra denna vecka. Så man kanske ska unna sig och umgås med vänner hela helgen lång och njuta av ledighet.

Heleeens

Många bäckar små

Jag började denna vecka med en mysig middag och flera timmars prat på Taverna Brillo tillsammans med Catarina. Jag brukar ju alltid vara extra trött på måndagar och gårdagen var ju inte annorlunda så vid lunch tid ville jag egentligen bara hem efter jobbet men så snart jag träffade upp Catarina så vart det en riktigt bra måndag. Men det var efter middagen som jag gjorde den bästa saken för dagen.

Det händer ibland (inte tillräkligt ofta tyvärr (bör verkligen bättra mig)) att jag köper mat till någon hemlös som står inne på pressbyrån eller McDonalds. Men igår vart det en sallad över vid lunch och första tanken var ju att slänga den, men eftersom jag ändå skulle ner till stan så tänkte jag lämna in den i ett sådandär kylskåp som en del butiker har. Men jag hittade ingen butik. Så efter middag när vi går mot tunnelbannan håller en hemlös man på att krya ner i sin sovsäck så jag frågade honom om han ville ha salladen och att se den glädjen och tacksamheten de värmer ordentligt. Så jag vill bara få er att tänka på att något som kanske verkar litet i egna ögon kan betyda så mycket i någon annans ögon, så är ni på stan och äter en mysig middag kanske man kan lägga 50:- extra för att någon annan ska få något att äta.

Heleeens

Keep it casual

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Nike AirJeans HudsonTröja ViciDolls, Jacka Boomerang, Mössa Topshop, Väska Mulberry

Så mycket snö

Det har hänt en hel del i mitt liv de senaste dagarna.. I Torsdags fick Oscar ett samtal ang ett kontrakt förslag och i Fredags flyttade han till Norge. Så större delen av Torsdagen gick helt enkelt åt att tvätta och packa ner typ alla hans kläder i väskor som han kunde ta mig sig. När garderoberna ändå var så tomma så passade jag även på att rensa ut bland alla kläder och torka rent. Hela dagen idag har gått till att rensa vilka kläder som ska slängas och vilka som ska ges bort/säljas. Tänk att det ibland kan gå så fort i livet för de känns som jag varit hemma själv i 3-4 dagar fast det bara gått 1 dag. 

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Gold & Glitter

Här har vi nu lite bilder från i lördags då vi firade min födelsedag hemma hos mig. Det är ju mest mobil bilder då det är enklast att ta med men några kamera bilder fick jag allt med. Sen finns de så klart många fler bilder men dom håller jag för mig själv. Att så många av mina fina vänner kunde komma på glitterfesten gjorde ju allt så mycket bättre. De må ha varit lite trångt där ett tag men finns det hjärtrum finns det stjärnrum säger man ju.
Tack alla fina vänner för ni förgyller mitt liv! 

Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

The big 28

Såhär såg det ut hemma hos mig innan alla fina vänner kom och levde livet. Nu i efterhand skulle de varit roligt med en efterbild för det var ju inte lika städat på söndagmorgonen. Men när det är en rolig kväll så är det värt all städning i världen! Jag har problem men sidan där jag gör kollage av bilderna men jag ska testa killens dator och se om den är mer vän med mig.

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Soon one year older

Idag är man allt lite trött men det är jag mer än gärna då jag hade en toppen kväll igår! Jag fyller egentligen inte år förrän imorgon Måndag, men jag och mina vänner firade mig redan igår. Jag har mest bilder på mobilen, men några lyckades jag allt få med kameran. Kvällen började med en välkomsdrink (som jag önskar jag hade fotat) sen vart det glassbuffe med allt man kan tänka sig och lite mer. Efter glassen flyttade vi alla till soffan där vi (jag) fick sjunga, körde lite spel och skrattade i massor.

Heleeens

Smiling in the sun

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Rag & BoneJeans True ReligonTröja ViciDolls, Jacka Veda, Väska Mulberry

Beautiful Day

Vilken kanon start man har haft på 2016... 
Men när vi kommit in några hundra dagar så bleknar det första fyra rätt snabbt (förhoppningsvis). Jag måste ändå erkänna att jag gillar slutet av December och början av Januari då man får lite extra lediga dagar att hinna göra saker på. Imorgon är det återigen ledigt och då ska jag faktiskt börja pyssla inför min födelsedagsfest som blir på lördag. Om jag hinner kanske lite av julen packas ihop men det har ju inte samma prio som min födelsedag ;)

Heleeens

Black and Blue

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Rag & BoneJeans True ReligonTröja Köpt i USA, Jacka Zara, Hatt Asos

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista