Heleeens

2015 vs 2016

Nu må de ha kommit lite snö (dock är det plus grader idag så den är nog snart borta igen) men under större delen av December har jag gått runt i höst- och tom vårkläder. Men jag ska absolut inte klaga över det då jag inte har någon fin vinter jacka. Så vädret vi har haft har ju gett mig möjlighet att använda jackorna som jag verkligen gillar.

Julen är över och snart även 2015. Hur har erat 2015 varit? Något ni vill ta med er in i 2016 eller tänker ni göra som mig och börja om på nytt och hoppas på bättre flyt under 2016? Det finns mycket jag vill glömma som hänt under 2015 men det jag tar med mig är att man måste jobba för de man vill och är bra för en. Så ut med det dåliga och ge allt för de bättre!

heleeensÅrets julpyssel

Om jag ska välja ut en favorit från årets julpyssel så blir det faktiskt mina söta ren skålar gjorde av vanlig krukor. 
Eftersom jag inte är den bästa på att måla så tog ögonen lite att få till, men såhär i efterhand kunde jag inte vara mer nöjd och nästa år (när jag har mer tid) så ska de fyllas med godis! 

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Såhär dagen innan

När julen närmar sig varje år brukar jag alltid köpa hem lite gotte saker som vi njuter av på Julafton. Till killen är det ju självklart julmust och till mig så är det riktigt choklad till min varma choklad jag alltid njuter av innan familjen samlas. Sen detta år fick de silvriga kulorna lämna granen och den är nu endast vit (nästa år hoppas jag få in lite guld). Mina packet är sedan länge färdigslagna och ligger på sin plats under granen, resten brukar komma under morgondagen.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Klassisk fjärde advent look?

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Kurt GeigerJeans American EagleTröja Köpt i USA, Hatt Forever 21, Väska Mulberry, Jacka Veda

Underbara bilder från Beatrice kamera

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Kurt Geiger, Jeans True ReligionTröja Vici Dolls, Väska Prada, Jacka Vila

play time at the beach

Nu börjar mitt liv äntligen lugna ner sig och gå tillbaka till rutiner. Förutom höst(?) tröttheten så känns det faktiskt väldigt bra. Det har bara gått en månad sedan jag befann mig i värmen på andra sidan atlanten och trotts bristen på kylan i detta land så saknar jag morgonstunderna på stranden i Miami. 

Efter denna helg så lovar jag bättre update
Heleeens

Living the life

Jag älskar verkligen julen och en det finns inte mycket som är bättre än en fin vit jul. Men denna kyla!? jag gillar verkligen inte denna kyla (och kallare kommer det ju att bli).Det är nu jag saknar mina mysiga kvällar med Jessica i Miami på underbara barer med goda drinkar och värme.

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Love the dress

Heleeens Klänning Love Triangle, Skor Aleph Mendel, Väska YSL

Rooftop bar

Alla som känner mig väl vet att jag älskar December, eller ja all högtider som innebär pyssel egentligen.. Men eftersom jag kom hem från min resa i slutet av November så ligger jag lite efter i allt som har med julen att göra. Detta gör att jag just nu prioriterar bort min dator för att hinna pyssla, träffa vänner och försöka träffa min kille lite då och då. Men det är faktiskt inte så mycker mer bilder från Miami att visa, här kommer iaf bilder från favorit baren att 1st hotel (bodde på detta hotell under en av resorna till Miami). Klänningen är ett nyköp som jag bara älskar (ska visa mer bilder när ja laddat in dom)

Heleeens
Heleeens

Walking along the beach

Helt ärligt så finns det nog inget som får mig att må så bra som att starta dagen med en promenad längst South Beach. Detta var nog sista gången (iaf på länge) som jag åkte till mitt kära Miami, 4 gånger på 6 år säger ju en hel del, men nu är jag redo att säga hej då till ön och vidga mina vyer och se flera fina stränder.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Sunset in Akumal

Det har inte ens gått en vecka sedan jag kom hem men jag längtar tillbaka till Mexico. Långa promenader på stranden, solnedgångar ute på piren, frukt hela dagarna i en solstund men sand mellan tårna. Ibland undrar jag om jag föddes i fel land, eller rent av bor i fel land. Kyla och snö är helt enkelt inte min grej..

Heleeens
Heleeens

In Tulum

Nu är jag hemme efter en helt fantastiskt resa som bjöd på Akumal/Tulum i Mexico och sedan South Beach i Miami. Miami är Miami och jag har ändå varit där fyra gånger nu så det finns inte så mycket mer att säga men Mexico... Det var så fint och ja önskar vi hade stannat där lite längre.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista