Heleeens

Gran Cenote

Efter att vi hade mött upp Johanna & Daniel på cenoten Dos Ojos så begav vi oss vidare mot nästa cenote som vart Gran Cenote. Båda dessa var väldigt fina men väldigt annorlunda, Dos Ojos passar mer dykare som kan gå ner under vattnet i grottorna för oss som inte dyker så passade Gran mycket bra. Medan tjejerna gick runt mellan cenoterna så simmade jag och Daniel genom grottorna.

Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
HeleeensCentos Dos Ojos - Second eye

Här kommer då bilderna från det andra "ögat", när vi var på väg dit så öppnade sig himlen och en ordentlig skur kom över oss i ungefär två minuter innan solen åter kom fram. Är ni i Mexico och nära Tulum så åk till Dos Ojos och åk dit tidigt för när man var själv vid grottorna var det mycket mysigare och lättare att ta bilder, för tro mig det kommer mycket folk!

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Centos Dos Ojos - First eye

Dag två här i Meixco kickade vi igång tidigt då vi hade tänkt hyra bil och åka runt lite för att kolla på olika saker. Första stopet vart en Cenote vid namnet Dos Ojos, den är en uppdelar i två "ögon". Vi var där så pass tidigt att vi hade hela grottorna för oss själva första 30 minutrarna, och vi vet alla hur mycket bilder tjejer hinner på den tiden. Så här kommer bilderna från de första "ögat".

Heleeens Heleeens Heleeens Heleeens Heleeens

Akumal, Mexico

Äntligen har jag lite internet på datorn igen... Det är nämligen så att jag i tisdags satte mig på ett plan mot Mexico och njuter av livet delux! Nackdelen är ju att internet inte är lika tillgänglit som när man är hemma.. Vill ni hänga med lite mer i realtid så är det Insta som gäller: Heleeens.

Våran första dag här i Akumal, Mexico gick till att sola, bada och promenera längst den kritvita stranden innan det vart en tidig dag i sängen för att ladda upp batterierna för våran långa dag två. Men mer om den imorgon för nu kallar sängen.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
 

Keep it Simple

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Kurt GeigerJeans Hudson, Tröja Gina Tricot, Halsduk Louis Vuitton, Väska Mulberry, Jacka Vila

TGIFriday

Idag kan jag verkligen säga att fy va skönt det ska bli med helg! De har varit en lång vecka med utbildningar och tester på jobbet, samtidigt som vi snäppat upp min träning/rehab för mina axlar. Så långa dagar med konstant ont i kroppen (träningsvärk) har verkligen slitet mycket på mig.

Nu väntar jag på tjejerna sen är det middag och filmmys hemma hos mig som gäller!

Heleeens

A babypink Philips Sonicare

Jag sticker väl inte ut speciellt mycket när jag säger att jag inte gillar att gå till tandläkaren. Men jag har inga problem med sprutor eller borrningar i tänderna, det jag inte gillar är hur arg (inte jätte arg) min tandläkare blir varje gång jag kommer dit. Det spelar ingen roll vad jag gör eller äter min mun är liten och tänderna är tydligen många. Men efter mitt senaste besöken innan sommaren så kände jag att jag inte orkar använda min barntandborste (rekommenderat av min tandläkare) då den inte hjälpt mig att komma åt (som hon sa). Så jag började kolla på en ny eltandbortse och vilken djungel man möttes av. Så efter att jag läst lite tester och kollat runt på olika sidor så fick Oscar fråga sin mamma som har betydligt bättre kolla på sånt än oss.

Sen för två veckor sedan när vi åkte förbi hans föräldrar hade hon köpt mig en babyrosa Sonicare och Oscar en vit. Så går ni i tankarna och inte vet vad ni ska köpa så kan jag säga att jag verkligen gillar känslan Philips Sonicare ger. Så nu får vi se om hon skäller på min nästa gång jag kommer. Sen tack så mycket Marie!

Heleeens
Heleeens Heleeens

Jeans on Jeans

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor AshJeans Hudson, Skjorta Abercrombie & Fitch, Halsduk Louis Vuitton, Väska Balenciaga

Last couple of days

Lite frånvarande har jag allt varit denna vecka men de har sin förklaring.. I månads suprisade  jag min kille med att åka upp och se hans match, detta medförde ju att jag bara fick 2,5 timmars sömn till tisdag. Så efter jobbet på tisdagen kan jag erkänna att jag låg raklång i soffan tills jag gick och kröp ner i sängen (tidigt). Sen kom onsdagen och då vart de lite onsdagslyx med bubbelfika i stan efter jobbet för att catcha up med Sussi. Efter några timmars fika åkte jag och min mor iväg en sväng på hemligt uppdrag. Sen hade vi torsdagen som återigen bjöd på jobb och sedan ett cirkelträningspass i gymmet med min kille som nu är hemma på obestämd tid. Sen var arbetsveckan redan slut och de avslutades med en middag hemma hos oss med twinsen och Jessica. Sen igår hade vi mysmorgon här hemma och gick en lång promenad i regnet innan vi tog en powernap på soffan. Sen svirade jag om jag begav mig in till stan för middag och vin med tjejerna. Det har verkligen varit en fullspäckad vecka och idag njuter jag av söndagsmys och att jag får ha Oscar hemma.


Heleeens

Recept - Enkel & god äppelmos

  • 6-9 Äpplen (beroende på storlek)
  • 1 dl Vatten
  • 1,5 - 2 dl Socker (beroende på söthet)
  • Ev 1 Kanelstång

Börja med att skala och kärna äpplena, skär dem sedan i mindre bitar. Töm sedan upp 1 dl vatten i en kastrull och lägg i äpplena, låt sedan allt koka upp i ungefär 10 minuter.

Ta sedan av kastrullen från plattan (annars kommer du få varm äpple stänk på dig) och nu använder du mixen i den mån du vill. Jag valde att inte ha några klumpar i min äpplemos. När du mixat i den mängden du vill så häller du i socker och lägger ev ner en kanelstången. Sätt sedan på ett lock och låt stå på lågvärme i ungefär 5 minuter.

Sen är moset färdigt att antingen tömmas i en glasburk och ställas i kylskåpet eller att lägga i plastpåsar för att frysa in till ett senare tillfälle (eller om man som mig gjorde så mycket att det kommer räcka i många månader framöver)

 m

 

Just a Lazy day

Jag gick från att få en del gjort under lördagen till att inte göra något under söndagen! Tanken fanns flera gånger under dagen om jag skulle göra både det ena och det andra men jag kom fram till samma sak varje gång.. jag orkade inte! Men jag ska erkänna att det varit otrolig skönt att ha en slappis dag. En av sakerna jag hade tänkt göra idag var att kratta upp löven men sen kom den latare sidan av mig på att Oscar som kommer hem på tisdag vill nog ha något att göra. Så jag var helt enkel snäll nog att spara det till honom ;)

Heleeens
Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista