Heleeens

At the Castle

Heleeens
Heleeens Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Kurt Geiger, Byxor Vici Dolls, Blus Zara, Väska YSL, Accessoarer Dogeared, Hermes & Michael KorsLet it shine

Måste bara säga vilken underbar helg jag har haft! Uppfatta mig inte fel nu för jag älskar att göra mycket saker och träffa vänner. Men senaste månaderna har de blivit så mycket att jag inte en enda gång fått sova ut och bara ligga i soffan och inte göra något. Men denna helg har jag bara gjort saker som jag velat. Jag började helgen (lördag morgon) med att träffa upp underbara Beatrice för ta några bilder. Sen vart de middag hos mina föräldrar då min bror blev ett år äldre. Utöver detta har jag bara haft hemma mys med killen hela helgen. Så imorgon är jag laddad för en massa jobb!

Tillsvidare bjuder jag på en liten bild som Beatrice tog igår.

Heleeens

DIY spetskronor till festen

Nu tänkte jag berätta hur jag gjorde kronorna till min fest.

spetskronor, spets kronor
Jag började med att köpa spets på metervara från olika tygaffärer (de tog ett tag att hitta) sen klippte jag till längderna efter egen smak (mätte och testade på mitt huvud). Sen var det dags att lägga dem i stärkelse, detta var inte så lätt som jag trodde då jag bara hittade tygstärkelse i spreyform och denna fungerade inte till kronorna. Men till slut hittade jag ett recept på tygstärkelse: lika mycket vatten som lim (helt vanligt vitt lim). När man doppat tyget i stärkelse blandningen gäller det att vara noga så hålen i tyget inte täcks igen när man lägger dem på tork.

spetskronor, spets kronor
Efter att de torkat så började jag måla en sida i taget och detta tar ju några dagar då färgen hela tiden ska torka så börja i tid! När alla var målade och klara så valde jag ut några som jag limade (samma lim som till tygstärkelsen) innan jag hällde glitter över dem på ena sidan. För att hålla glittret på plats så det inte hamnar i hela huset när man rörde sig så sprayade jag ett lager Clear Varnish (finns på Panduro) Sen klippte jag till kanterna lite innan jag använde superlim för att fästa ihop dem.

spetskronor, spets kronor  

Last summer brunch

För två veckor sedan hade jag sommarens sista brunch och som vanligt denna sommar så var jag usel med kameran. Jag tog inte ens bild på all dekoration som tagat mig timmar att göra, men jag kan ju iaf säga att det blev fint. När alla tjejer kom fick dom börja med att välja ut en krona att ha på huvudet under kvällen. Jag ska lägga upp ett inlägg om hur jag gjorde dom imorgon (har jag tänkt iaf).

Enda som är synd är just det med bilderna, finns inga bilder som hjälper en minnas sommaren när vintern är här.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Something I Need

Esprit Lace Trim Long Sleeve Tee Esprit Lace Trim Long Sleeve Tee

Jag behöver (vill) byta ut lite basplagg hemma och tröjorna ovan från Esprit är helt i min smak. Vita här & Gråa här

The Big 30

I lördags firade vi Helena som till denna helg blir 20+10 (låter tydligen bättre än 30). Vi började med det tjejer kan bäst, prata om allt och ingenting. Sen vart det en tipsrunda om henne, de sjuka var att de var tre killar i ett lag och ingen känner Helena sådär bra som vi tjejer bör känna henne men tror ni inte dom vann? Efter tipsrundan hade hennes pappa gjort i ordning maten och det var inte förrän några timmar efter det min kamera åkte fram. Men tre bilder vart det iaf.

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Summer problems

Heleeens

Efter en sommar med massa stress hit och dit och på tok för lika sömn för att försöka hinna med så mycket som möjligt så har jag idag bestämt mig för att ta 14 dagar och varva ner och bara tänka på mig själv. Dvs sova, äta gott och bra samt att inte dricka alkohol (blivit för mycket på den fronten). Jag hoppas de kommande två veckorna får ordning på tröttheten och får kroppen att må bättre. Detta kommer ju även göra att jag kommer få mer tid hemma så jag kan komma ikapp lite med allt annat som jag ligger efter med som tex skriva här.

Right now

Killen min bestämde sig för att snöra på skridskorna och åka på ett träningspass på isen (istället för att springa). Eftersom det vart lite sådär lagomt spontant så fick jag snabbt tänka om med middag. Tanken gick lite, ensam hemma + godis i skåpet = en perfekt middag för socker älskaren Helen. 

Heleeens

Like a little princess

I Lördags var det återigen dags för en brunch á la Helen. För att göra dagen extra tjejig hade jag gjort kronor som alla fick bära under dagen. Jag var ju först ut på att välja och valde därför den i guld & glitter. Jag ska se om jag har lite fler bilder att visa från dagen, men jag kan tyvärr varit väldigt dålig med kameran.

Heleeens

Black & Blue

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Zara, Playsuit One Teaspoon, Väska Prada, Accessoarer Dogeared, Chanel, Hermes & Michael Kors

Weddingbells

I lördags var det äntligen dags för Sanna att bli fru Holst. Dagen var helt fantastisk! Jag rörde inte min telefon en enda gång under hela dagen och natten, så jag tolkar det som ett tecken på att man har haft roligt! Men efter en lång lördag så kom febern som ett brev på posten. 

Heleeens Heleeens
Heleeens

Imagination - Work

Tidigare i veckan skickade Beatrice de sista bilderna från Snösätra Industriområde. Jag hinner inte mer än bjuda på en liten sneak då jag har en del saker som måste bli klara under dagen & kvällen. Imorgon är det ju nämligen dags för Sanna att bli fru H.

Heleeens

Pyssel pyssel & mer pyssel

Allt jag gör just nu är jobbbar & pysslar. Målar jag inte flaskor i färg och glitter så målar jag spets, målar jag inte spets så pimpar jag sugrör.. Först är det en del saker att pyssla fram till Sannas bröllop på Lördag men sen är det extra mycket att pyssla fram till lördagen efter då jag tänkte ha årets sista brunch och den ska slå alla rekord i pyssel och mys än tidigare. Nä nu blir det ingen mer dator för denna dag då jag behöver äta något och sedan måla mina spetsbitar.

Glitter bottle, glitter flask or, weddinginspo wedding inspiration

A baby is coming

Jag börjar bli i stort behov av semester.. jag bör nästan åka iväg själv till något öde ställe där jag kan vila och återhämta mig med lite bra böcker. Varenda dag den senaste tiden har nästan varit planerad och det börjar kännas. Just nu ligger jag i soffan och nästan sover för att jag är så trött då dagen bjudit på babyshower och inför bröllop fix. Tanken var att jag skulle träffat en vän och tagit en sväng på stan men jag orkar verkligen inte vilket är synd när det för engångskull är fint väder.

Heleeens
Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista