Heleeens

Några tips?

I Januari hade jag en bubbel brunch hemma hos mig med pimpade flaskor och massa gott att äta, nu på lördag är det dags igen men jag vet inte hur jag ska göra denna gång. Någon som har bra förslag? Jag älskar ju att ta det lite för långt så det verkligen blir speciellt!

HeleeensStay Chic

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Nike, Kjol Gina Tricot, T-shirt Forever 21, Armband Hermes, Väska Gucci

It's getting there

Kan man tänka sig att våran baksida börjar äntligen bli klar! Det är lite rött som ska bort, lite vit färg på en del av väggen som ska på och sedan en liten platå som ska byggas innan det är dags att köpa in alla möbler. Jag hoppas att inom två veckor kunna njuta av sommaren och de fina vädret som komma ska (jag har inte gett upp hoppet som varma dagar & kvällar ännu) på våran egna värdiga stora uteplats.

Heleeens

On my wishlist

Om det är något som jag verkligen önskar mig så är det ett Love Tag halsband från Jane Koenig, längden får nog blir en 42 så det inte slinker ner i urringningen. Tänk ett litet H och ett litet S hängade runt halsen.. Varför är det så långt tills min födelsedag? eller ja Julafton kommer ju tom innan.

Love Tag Jane Koening

Under the Yellow flowers

Heleeens Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens Skor Isabel Marant, Jenas True Religion, Linne ?Örhängen Bebe, Halsband H&M, Armband Hermes, Väska Gucci

Back on track

Heleeens Heleeens

Ny vecka och nya möjligheter och jag har efter veckor av tråkigt liv då jag nästan bara sovit bestämt mig att idag ska jag börja njuta av livet. Min jäkla huvudvärk har hindrat mig från att göra flera saker jag velat och nu är det slut med det. Så därför kickstarta jag det nya roliga livet med planer varje dag efter jobbet, så nu är det slut på sova bort dagarna.

Creme de la creme

Polyvore beige

Jag är just nu inne i en stor rensning av min garderob, vill göra mig av med allt gammalt och börja om på nytt. Just nu är jag sugen på att köpa nya kläder i ljusa färger. Framför allt vita tajta jeans och massor och slappa tröjor i ljust färger, sen vill jag införa mer beiget bland mina accessoarer. 

Waiting for better times

Glest här nu men det beror på att jag inte mår bra. Igår vart jag utslagen efter flera timmar av huvudvärken som nästan fick mig att spy (slockande innan). Sen imorse var jag så yr att jag ramlade när jag skulle sätta fötterna framför varandra i trappan. Jag orkar faktiskt inte må såhär längre... 

Heleeens

Where does it go

Ett tips till alla... skaffa aldrig ett hus med tomt. Det känns som alla mina lediga helger sedan våren kom har gått till olika projekt här hemma på tomten. Det började med rensa, rensa och rensa ogräs, sedan var det blommor i rabatten, sen stenar utanför staketet och idag var jag iväg och kollade blommor och krukor till altanen medan killen påbörjade utbyggnaden av altanen.

Förutom blommor idag så var jag även på röntgen för mitt huvud. Jag kan helt ärligt säga att jag är riktigt trött på denna smärta.. Hoppas inte dem hittar något på röntgen men att vi kan börja utesluta de värsta tänkbara sakerna. Jag gör faktiskt inte så mycket mer än sover eller är ute i trädgården (jobbar ju även) just nu pga av huvudvärken.

Gårdagen bjöd dock på en rätt bra medicin, sol, vänner och massa gotti att fylla magen med hos Jessica
Heleeens  

On its way

Nailsinc victoria beckham

Jag älskar nagellack, jag kan inte ens minnas när jag senast gick utan nagellack då jag inte gillar hur naglarna ser ut. Dock är alla mina naglack konstigt nog rosa och trotts en del försök har jag har inte hittat en annan färg som jag gillat. Men när jag såg denna från Victoria Beckhams kollektion för Nails Inc så vart jag såld. Nu är det inköpt och påväg hem till mig, nu hoppas jag färgen passar mig i smaken också.

Nailsinc victoria beckham

New in - The shoes

Dessa skönheter vart ett panik köp i fredags då jag insåg att jag inte hade några passande skor till min klänning här hemma. Med tanke på att jag köpte dem dagen innan bröllopet så hann jag inte heller gå in dem ordenligt. Dessa skor har på en kväll hamnat i topp av sko köp någonsin! Jag hade dem i hela 13 timmar i lördags varav några (en hel del) av dessa timmar tillbringades på dansgolvet utan att få minsta ont, så nu måste jag ska verkligen försöka hitta fler från detta märke. Jag köpte mina på NK med det finns även på Zalando.

Heleeens

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista