Heleeens

Wedding times

Igår så var det dags för sommarens första bröllop så var inte hemma mer än den tid det tog att fixa hår och smink. Tyvärr så visade sig inte vädret från sin bästa sida så tiden jag la på håret hade jag kunnat lagt på något annan då håret var förstört redan innan en vigsel skulle äga rum. Men trotts hängade hår och blötta fötter så vart det en riktigt trevlig kväll som höll på ända inpå småtimmarna. 

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
HeleeensBeauty Secret

För ungefär sex månader sedan köpte jag en Foreo Luna Mini för att förbättra min hud efter en tuffare period. Jag kan faktiskt säga att jag är helt frälst i min rosa rengörare. Den rengör på djupet och jag brukar alltid köra lite extra massage runt ögon och panna bara för det är extra skönt (känns som de är bra mot ev rynkor). Batteriet höll väl ungefär fyra månader tills jag behöva ladda upp det. 

Ni som känner mig förstår ju att jag köpte en rosa ;)

 FOREO LUNA Mini

Jag köpte min på Eleven, men där är dem slut för tillfället, men jag såg att lyko har dem på lager.

Vilda västern

När nedan kommer några bilder från avdelningens temafest.
Älskar verkligen hur alla går all in för detta år efter år!
Bilderna från dansgolvet får stanna på datorn ;) 

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Ekotemplet i Hagaparken

Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Nike, Jenas BikBok, Tröja &Kavaj ZaraÖrhängen Bebe, Armband Hermes, Väska Pucci

Nu ska hela rasket rivas

Denna tjej kryper ner i sängen nu och längtar inte tills morgondagen då hon inte kommer kunna röra sig. Vi har varit ute och fixat på tomten hela helgen, 7 timmar både igår och idag och jag kan helt ärligt inte minnas när jag hade såhär ont i hela kroppen, tom händerna är ömma efter allt ogräs som jag dragit upp. Det positiva är ju att tomten börjar se riktigt bra ut. Nu är det bara en sak att göra innan tomten ser ut som den gjorde innan vi fick vattenskador på huset.

Heleeens
Foto: Beatrice

The Wild West

Just nu längtar jag tills att jag får åka hem och byta om till mjukiskläder och krypa ner i soffan för fredagsmys! Jag är så trött efter de två senaste dagarna att jag skulle kunna somna ståendes just nu. Onsdag bjöd nämligen på avdelningsmöte för alla oss på SSC (vi är väl 50-60 stycken) morgon till sen eftermiddag höll vi på, sedan hade vi 1 timme ledigt som gick till att piffa oss till årets maskerad fest som gick i Vila Västern tema.

När man väl stressat på lite smink, piffat håret och hoppat i kläderna bar det upp till takbaren för lite bubbel innan v i intog ett konferensrum för lära oss Square Dans. Det böjds på många goda skratt kan jag lova. Sen var det middag, mingel och dans tills in på småtimmarna. När klockan väl ringde på torsdagen ville man inte lämna hotellsängen, men upp var man tvungen att gå för att sitta och lyssna på en föreläsning hela dagen.

Bjuder på denna bild från Instagram: Heleeens tillsvidare

 

Heleeens

Black and White

Heleeens

Heleeens Heleeens

Heleeens Bilder: Beatrice

The short version

Jag har haft en väldigt annorlunda vecka, haft en hel del saker som inte gått min väg samtidigt som jag haft väldigt roligt. Vi har inge internet hemma och fibret skulle dragits in i veckan som varit men de sköts fram till kommande vecka. Istället så gick min dator sönder.. Så den lämnades in i början av veckan. Onsdag bjöd sedan på en mysig aw med Siri men när jag skulle hem ville inte vädret vara min vän så jag kom hem blötare än en blöt hund. Torsdagen vart det att hålla på i huset och avslutades med en middag här hemma tillsammans med Evelina. Sen i fredags skulle jag träffa Sussi för en vin lunch vid 13 och någon timme senare så låste min telefon ut mig och lunchen gick över till en aw som vart en middag och sedan en sväng på stan. Killen var ju mindre glad (mest orolig) när jag kom hem mitt i natten utan att jag hade kunnat meddela honom. Så sedan i fredags har jag varken haft telefon, dator eller internet.. dvs helt bortkopplad från omvärlden. Idag fick jag äntligen igång telefonen med lite hjälp, dock är allt raderat och för att kunna få tillbaka kopiorna som sparats så måste jag vänta på min dator. Så jag har valt att bli borta härifrån tills datorn är hemma och internet är tillbaka. 

Heleeens

It´s all about the details

Jag älskar verkligen att liva upp saker med färger. Visst äger jag mycket kläder i svart (en del grått med) men jag älskar att slänga in en bit färg för liva upp hela looken. Där kommer det bästa med sommaren in, man passar så mycket bättre i färger när man får en lite brunare färg på huden. När man är sådär läskigt vit/blå som man kan bli under en lång vinter så trivs jag bra i mina svarta och gråa färger på kläderna.

Heleeens

Heleeens
Skor Nike Air, Väska Pucci & Armband Hermés

THREE THINGS I WANT FROM BUBBLEROOM


Bubbleroom Bubbleroom Bubbleroom Sött topp från Vero Moda, Svarta short med spets från Vero Moda, Tröja i härlig färg från Make Way

Haft lite annat för mig

Vilken vecka det har varit, fullt med jobb, läkarbesök, jobbintervju och en himla massa fix här hemma. I går grävde vi ner rör i marken som nästa vecka ska se till att vi äntligen får internet i huset via fiber. Idag var vi iväg och handlade ännu mer saker och har nu börjat måla om nedredelen av huset med rätt färg så den inte flagna bort som den gamla gjorde. Nu blir det dock bara att se en film och sedan krypa ner i sängen för orka en ny dag med massa att göra.

Heleeens

Under the castle

Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Skor Rag & Bone, Jeans American Eagle, Tröja Lindex, Väst Monreworld, Örhängen Bebe, Väska Mulberry

Ljuset i tunneln

Måndagar är nog min tuffaste arbetsdag på jobbet om ingen katastrof händer dvs. Jag är alltid så fruktansvärt seg på måndagar medan alla jag har kontakt med känns så pigga och fräscha och typ längtat efter måndag och kommer därför med massor av mail och samtal. Denna måndag tar ändå priset vid 16.30 gick jag hem innan jag bröt ihop fullständigt. Huvudet har värk sen klockn ringde imorse och telefonen har ringt non-stop så allt jag längtar efter nu är lugn och ro och min mjuka kudde.

Bjuder på en liten sneakpeak från Slottsruinen där Beatrice tog lite bilder på mig igår

Heleeens

My Favorites Watches

För mig är klockor inget som du har på armen för att se vad tiden faktiskt är utan det är en accesoar till kläderna du har på dig. Jag har 3 favorit klockor och alla är signerade Michael Kors. Den Guldiga i mitten är var mitt första köp och även min första klocka (någonsin). Andra köpet föll på den Svarta till höger och senaste resan till Miami och köpte jag den Vita till vänster på 70% rea. Nästa gång det blir dags att köpa en klocka är jag sugen på att köpa en i färg.

Michael Kors klockor Michael Kors watches
Michael Kors klockor Michael Kors watches

Valborgsmässoafton

Gårdagen bjöd på en liten aw med Siri innan det var dags för mig att bege mig hemåt för att vara hundvakt till lilla Ebba. Eftersom vi bara skulle vara hemma med Ebba hela kvällen så tog vi en liten promenad till ner till brasan och kollade en stund och sedan köpte vi godis och gick hem igen för lite mys. Ebba älskar nämligen att mysa i soffan under en filt och jag klagar verkligen inte.

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Skor Mukluks, Hoodie & Jeans American Eagle, Jacka Vila, Hatt Brixton, Väska Mulberry

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista