Heleeens

Brekky

Heleeens lyxfrukost
Brekky
brekky

Förra helgen hade jag och killen en supermysig start på dagen. Jag vill ha helg och ännu en bra start på dagen!Japp, jag lever än

Denna lördag går till historien! Den toppen nämligen listan över mest idiotiska saker jag gjort i mitt liv! Klockan 02:04 på lördagen starade jag min cykling runt Vättern och 16 timmar senare gick jag i mål. Det var de värsta 16 timmarna jag gjort, eller iaf 13 timmar var hemska. Vi han bara cykla i nästan 2 timmar tills vi fick en sådan brutal motvind så även när det var nerför fick man trampa för att komma fram, backarna var rena mardrömmen och när vi kommit 10 mil till jönköping och alla de jävla backarna var jag nästan gråtfärdig. Jag fick även ont i knät strax efter Jönköping och kände för att bryta hela loppet, men efter en liten mat pause så bestämmde jag mig att jag skulle göra skiten. Så upp på cyklen var det och när det var 4 mil kvar slutade det blåsa och fyfan va skönt det var att cykla in i mål. De bästa var efter, när jag träffade alla andra (vi var 13 som cyklade) som sa att detta var den värsta rundan de gjort. Dvs det var inte bara jag som tyckte det var helt sjukt jobbigt!

Två bilder från Insta: 1. Starten klockan 2 på natten 2. Efter mål gången, godis hade jag drömt om i 10 timmar

heleeens

Heleeens

Underbara väder

Heleeens


Jag är verkligen en person som påverkas av vädret. Hur underbart är de då inte när de är varmt, man kan gå i sköna kläder, sköna skor, behöver i stortsett inget smink och håret blir något helt annat än under vinter. Sen att min ork och mitt humör får sig ett stort lyft gör allt bara så himla bra. Man kan säga att jag verkligen älskar livet just nu! 

Long time no see

Jag säger bara att tiden går på tok för fort! Om 5 dagar är den den 14 Juni och den dagen som jag både fruktat och sett fram emot i några månader. I två månader har jag varje helt gått upp på tok för tidigt för att ge mig ut och cykla då jag på något konstigt sätt är anmäld till Vätternrundan på lördag. Japp ni hörde rätt, jag ska cykla 30 mil på lördag, eller ja förhoppningsvis kommer jag alla 30 mil runt Vättern, surt vore det ju annars. Jag ser inte fram emot att cykla den sträckan samtidigt som jag ser fram emot att få tillbaka livet efter. Så efter nästa helg lovar jag bättring här inne.

Roligare än såhär ser jag inte ut nu för tiden ;)

Heleeens
Heleeens
Heleeens

I´m in love...

 McQ - Alexander McQueen  McQ - Alexander McQueen

 

Jag är helt förälskad i denna skapelse från McQ (Alexander McQueen)

Min fredag

När jag vaknade på fredagen kändes det som det var söndag, kan ni tänka er hur glad jag var när jag insåg att det bara var fredag!? Dock så regnade det redan vid halv 8 så jag gick tillbaka till sängen med gott samvete och somnade om i några timmar. Men när jag väl vaknade så hade jag lite ångest över att jag inte kunnat cykla någon av de tre dagarna som jag skulle cyklat. Men då kom killen med den underbara ideen att jag skulle följa med honom ut och springa, sagt och gjort bara att jag 30 minuter senare låg på hallgolvet halft döende ;)

Senare på kvällen mötte jag upp Eve för middag och firande att hon fått ett nytt jobb.

Heleeens
Heleeens

This weekends fun

Heleeens


Förra veckan bjöd ju på en riktigt lång helg och det var exakt vad jag behövde för att orka det kommande veckorna fram till Midsommar. Onsdagen innebar ju som vanligt jobb och efter jobbet hade jag bara en mysig kväll hemma i soffan. Torsdagen började med en snabb sväng på stan med killen innan vi åkte hem och höll på lite innan vi fick lite besök på kvällen. En sådan dag som torsdagen vill jag ha oftare, mysig dag som avslutas med trevlig sällskap på kvällen men samtidigt rätt så lugn. Finns nog inte mycket bättre!

Last weekends fun

Som vanligt går tiden på tok för fort för att jag ens ska hinna med och inse att det gått över en veckan sedan jag satt vi datorn. Hur sjukt är inte det? Förra lördagen mötte jag iaf upp Linda på HTLs uteservering för en drink, och oj så goda drinkar vi fick! HTL är ett ny öppnat hotell här i Stockholm och dem har en riktigt mysigt uteservering.

HTL uteservering

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista