Heleeens

Marble everywhere

Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens


Jag får väl lov att erkänna att jag just nu är inne i en marmor period, jag har köpt på mig lite allt möjligt. Först var det Hay brickan till bordet som jag fick i present, sen kom de runda brickorna brickorna (ena till köket andra till badrummet) efter det vart det två smyckes lådor. Efter det tänkte jag att de fick räcka dvs tills jag såg badrums tillbehören.. Så fort jag har tid att ställa allt på plats ska ni få se, jag tror det kommer bli så bra!Birthday Pre Party

I Lördags vankades det födelsedagsfest för fina Charlotte. Tyvärr fick jag stå för kvällen party pooper, det började redan på morgonen när jag insåg att jag skulle behöva gå in i duscha med alla jäkla sår jag har på kroppen. Så efter en evighet var jag iaf färdig duschad då uppstod nästa problem.. Jag fick inte på några tajta byxor över mitt ben, så allt jag kunde ha var mina leopardbyxor, eller okej klänning hade funkat men att gå med stora sår på hela benen kändes inte alls aktuellt. Så lite casual klädd gick jag dit och insåg rätt fort att alla var party klädda topp till tå. Men jag klarade hela kvällen hemma hos henne, men när vi sen gick till Suits så höll jag ut typ 30 min bland alla dansande människor innan jag slängde in handduken. Ska man hitta det positiva i allt så mådde jag kanoners på söndagen!

heleeens

Heleeens

Ett varm välkomnande till helgen

Heleeens


Gårdagens cykling gick väl inte så jätte bra om man säger så, efter 5 mil så vurpade jag ordentligt och ansikte och arm är väl det som klarat sig bäst (trots pappas tips om att få stop på varet med mjöl och salt). Det 3 milen hem efter är inte det roligaste jag cyklat och mitt lår gjorde förjäkla ont! så helgen kommer tillbringas liggandes i soffan och stämningen här hemma är tycka synd om Helen!


Hoppas ni har haft en bättre start på helgen än mig!

Helt jäkla slutkörd

Denna torsdag har inte varit som alla andra.. Jag vaknade inte lika tidigt som jag brukar då jag idag skulle jobba hemmifrån. Så vid 8 gick jag upp och började jobba i några timmar, sen kom Oscar och vi gav oss ut på en 5 milare med cykeln, jag hann inte mer än hem innan det var dags för Ebbas långpromenad. Helt slut kan jag lova att jag var efter. Så nu blir de mys i soffan med Ebba innan jag ska jobba klart..Sen blir de en tidigt kväll!

Heleeens

Vad trött jag blir på mig själv

Ibland blir jag bara så trött på mig själv.. Jag har letat efter min kamera i veckor och när jag väl hittar den så kan jag inte hitta laddaren.. Man kan ju tycka att detta inte händer så ofta, men det händer nästan varannan gång jag ska ha kameran. Nu ska jag leta lite till innan jag ger upp och slänger mig i soffan för lite film och mys med Ebba.

Tills jag hittar alla saker till kameran får denna bild duga.

Heleeens

De gäller att fånga dagen

Heleeens

Vilken fantastisk långhelg det har varit, fyra dagars ledighet, träffat massa vänner, haft roliga kvällar på stan, cyklat många mil och legat ute i solen. Tänkt vad lite ledighet och ett helt underbart väder kan göra för en. Jag kan ju säga att jag inte är så sugen på att gå tillbaka till jobbet imorgon om det ska vara såhär fint väder. För då ligger jag hellre med lilla Ebba här ute på terassen och solar/ser film.

Sommar = Vit

Heleeens Heleeens

Ett av mina bästa köp 2013 (även köpt på 50% Rea) är min vita/guldiga klocka från Michael Kors.
Från att jag köpte den under min semster i Miami satt den på min arm ända tills min arm var i samm färg som klockan (vit). Nu har den legat i min garderob under vintern och väntat.. Snart är det äntligen dags att plocka fram den och ge den platsen på min arm igen. Det finns nog inte många färger (förutom ljusrosa) som slår vita saker mot en brun kropp.

 

Michael kors Gold/white  
Det finns även nu på Net-A-Porter 

SneakPeak

Äntligen kom alla speglar upp på rätt plats, tänk att snart blir mitt egna rum klart. Lycka!!

Heleeens

Silver will be Gold

Har man inget att göra så skaffar man sig något att göra, det kan man nästan säga om mitt nuvaranda projekt. Skillnaden är bara att jag har massor att göra utöver nya projektet men det kommer vara så värt det när det väl är klart. Så mitt nuvaranda projekt är att alla mina galgar ska gå från silver hängare till guld. Guld är så mycket mer i min smak och kommer passa så mycket bättre in i min garderob.


Heleeens
Heleeens

Ont så in i hjärtat

Just nu känns det tungt, det gör ont samtidigt som det känns tomt, en svår känsla att beskriva helt enkelt. Det beror på flera anledningar. AIK åkte ur SHL och killens mål hjälpte Djurgården att gå upp till SHL. Det finns inga ord för hur det känns men det finns gränser vad som som AIK-fan får göra.. Tack vare en idiot så kommer jag inte kunna sova i kväll, men jag hoppas du sover gott... Jag ligger på soffan just nu och har ingen tanke på att ens försöka sova någon annanstans om inte hos mina föräldrar. Detta beror på att man kan se in i vårat sovrum och just nu känner jag mig inte helt säker ensam hemma. Jag önskar att min kille vore här och kunde hålla om mig!

Men en annan sak som gjorde denna kväll så jobbig var att säga hej då till mina två söta Canadicker, tårarna var nära kan jag lova men vi har bestäm att spelar våra killar någonstans i Europa så ska vi köra en tjejweekend! Kärlek till alla tjejer som funnit vid min sida de senaste åren i AIK. Ni har alla en liten plats i mitt hjärta! 

Heleeens

Så var det dags att börja ute

Förra veckan hade vi en trädgårdsmästare här som skulle kolla på våra träd samt klippa ner dem inför sommaren. Han sa även att de två stora träden vi har på framsidan är relativt döda och de bästa vora att ta bort dem. Med tanke på vad han sa så började vi i lördags såga ner alla grenar, eller ja twinsen sågade och jag stöttade. Duktiga killar de där!

När hockeysäsongen är över på tisdag har jag en stor lista med saker jag vill bli klar med ;)

Heleeens
Heleeens

I´m going to miss my sweeties

Heleeens  
Bilden tog Sofia när vi var påväg till Hovet för sista hemmamatchen

Igår var dagen som jag inte sett fram emot här! Dagen man träffar tjejerna som man hängt med under 8 månader för sista gången. Visst en del kommer man träffa igen men troligen bara någon gång om året, medan andra kommer man aldrig se igen. Det är väl en av det största baksidorna med hockeyn. De man får ta med sig är ju alla underbara minnen man skapat och alla galna kvällar med brudarna. Minnen som alltid kommer ge mig ett smile på läpparna.

Nu är den stora frågan om vad som händer nästa år, är jag kvar och kommer få möta nya tjejer, kommer jag bli den nya tjejen? eller vem vet jag kanske till och med blir utlänningen!

Summer feelings

Jag gick nyss igenom bilderna från förra året på min dator när jag insåg att det var en massa bilderna som jag aldrig tog mig tiden att lägga upp. Men det kan ju inte passa bättre än nu då man längtar tills sommaren och allt som kommer med den. Jag vill ha många dagar som den vi hade förra sommaren (se nedan) Det börjar med mys i solen med underbara vänner och goda saker att dricka, ju mörkare det blir desto med höjs party stämningen och sedan intar man dansgolvet!

Heleeens
Heleeens
heleeens

To buy or not to buy

B.swim B.swim B.swim


Dessa byxor! Eller ska man säga dessa badbyxor (ja ni läste rätt, badbyxor) är så galet snygga! Jag hade ju hellre sett att det var träningbyxor men visst bör man kunna träna i badbyxor? Den stora och eviga frågan, köpa eller inte köpa?

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista