Heleeens

Sliten liten tjej

Heleeens


Jag är exakt lite trött och sliten som jag ser ut! Denna vecka med trippen i Norrland har verkligen tagit på alla mina krafter då det varit mycket jobb och lite mindre sömn. Men snart går bilen hem mot kära Stockholm där det vankas fest för Oscars pappa och imorgon är det match och vin med tjejerna och söndag bjuder på Vasaloppsspinning. Så jag lär nog va trött och sliten hela helgen. Får man säga att man längtar tills på måndag då man går tillbaka till rutiner?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: carlo

Nice site

URL: http://poramor-alarte.tumblr.com

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista