Heleeens

And I'm saying goodbye

Jag har varit lite frånvaro men det har sina förklaringar, livet springer på som vanligt och det är svårt att hinna med allt. Sen den lilla tid jag haft över har jag lagt på mig själv, på att må bra. Livet är inte en alltid en dans på rosor och det lär väl alltid kommer tuffare perioder som kräver mer energi från en. Just nu är jag inne i en tuffare period som kräver lite mer av mig för att jag ska må hyfsat bra.


Jag vet inte riktigt varför men just nu går denna låt rakt in i hjärtat och ger magen en klump.


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Fatima

Mycket bra låt
Massa kärlek och kramar till dig <3

URL: Www.fatimaforsberg.se

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista