Heleeens

Long day, short night

Nu jag har jobbat klart för dagen här i Trollhättan. Jag måste faktiskt säga att det är himla mysigt här, eller iaf här vid hotellet (hann inte gå så långt). Men jag inser att jag skulle ha svårt att bo året om i en mindre stad som denna. Nu ska jag se en serie och sen väntar morgondagen och Malin!

Heleeens
Heleeens
HeleeensNu går det undan

Det är mörkt när jag vaknar och det är mörkt när jag kollar ut efter att ha jobbat färdigt. Nu är jag i stortsett färdig med jobbet i Karlstad. Så nu är det dags för mig att piffa upp mig lite och åka till hockeyhallen då min kille också befinner sig i Karlstad för match. Sen blir det lite jobb ikväll och imorgon går bilen mot Trollhättan för två dagars jobb.

Heleeens

Dags att välkomna Jon Blund

Just nu är det en trött tjej som krypit ner i sängen och ska alldeles strax sova. Dagen har varit rolig men samtidigt jobbig. Jag kände det inte under utförsäljningen, men när jag kom hem slog det till ordentligt. Men väskan är nu packad för resten av veckan med roligheter. Godnatt!

Heleeens

Last weekend

Förra lördag följde min barndoms kompis med mig på Oscars hockey match. Det kan vara svårt att tro men detta var hennes första hockey match någonsin. Då är vi som sagt barndoms kompisar och jag har varit tillsammans med Oscar i över 7år men aldrig fått med henne på en match. Innan matchen förstod hon inte hur jag kunde gå på varje match men efter förstod hon! Efter matchen åkte vi till Fridays och mötte upp några vänner till Oscar och hade en lite mini födelsedag för twinsen.

Heleeens
Heleeens
Heleeens Heleeens
Heleeens
Heleeens

Straight from work

Det är långa dagar som gäller för mig just nu, det är sällan jag kommer hem innan klockan halv tio på kvällen. Så det gäller att tänka till ordentligt innan jag går utanför dörren på morgonen, jag har redan lyckats glömma biljetterna till killens match, sporttoppen, träningsbyxor och senaste glömde jag plånboken. Så frågan är väl vad jag ska glömma här next i trötthetens tecken.

Heleeens
Heleeens

Jeans Zara, Tröja H&M, Jacka Veda, Skor ScoretteVäska Nike, Mössa Topshop

Ladies let go crazy

Nästa vecka ska jag hjälpa till när söta Rebecka ska ha årets Casall utförsäljning. Det senast året/åren har det ju verkligen hänt något här i Sverige då träning blivit hälsosam trend, en trend som jag gillar. Men när man tränar mycket så går det åt en hel del kläder (om man inte orkar/hinner tvätta hela tiden). En del kanske gillar att lägga mycket pengar på träningskläder en del kanske inte gör det. Men nu har man chansen att komma på denna utförsäljning och köpa snygga träningkläder till riktigt bra priser. Det blir ju faktiskt lite roligare att träna när man känner sig lite extra fin.

Casall utförsäljning 2013

THREE WONDERFUL THINGS

Isabel Marant wedges Heels beige Isabel Marant wedges Heels black Isabel Marant wedges Heels red balck

 Igår var det tofflor idag är det skor. Men jag såg att mina favorit skor Isabel Marant wedges heels kommit ut i nya färger. Jag älskar mina begia och de sitter verkligen ofta på mina fötter, så en ny färg vore ju inte helt fel. Rött skulle verkligen vara så snyggt men svart känns mer som något jag skulle ha användning för.

 

 

THREE FLUFFY THINGS FROM H&M

H&M H&M H&M


Dessa tofflor från H&M skulle jag gärna mysa runt i här hemma denna vinter.

What the f*ck

Varför ska helgerna gå så himla snabbt!? Sedan jag kom hem från gymmet i fredags har jag inte haft en lugn stund förutom de två tillfällerna som jag sovit. Jag kan ju inte påstå att jag ångrar alla saker jag hunnit med men jag skulle nog behöva en till helgdag för hinna med alla "måsten" som jag bara skjuter framför sig för få tid till allt roligt. Helgen bjöd iaf på shopping, match, middag, utgång, födelsedagsfirande och massa catch up med fina vänner.

Heleeens

Men nu måste jag väl börja stryka lite...

B´Day

Denna fredag är inte som alla andra fredagar under detta år för idag fyller det bästa tvillingarna år. Inte för jag får se dem så mycket ikväll, men 10 minuter räcker för ge dem en varsin present. Sen får jag fira dem ordentligt efter deras match imorgon.

Stort Grattis på eran dag!


Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens
Heleeens

Make some new memories

Hur underbart är det inte när man ser på gamla bilder och inser att man har ett leende på läpparna. Bilderna nedan är kanske inte de bästa men det är sådär det kan bli när man bara ska välja ett par skor för kvällen. Just nu kör båda mina sköna bönor rehab efter två operationer, men så snart ni är på benen igen så vill jag skappa lite nya minnen.

Heleeens Heleeens
Heleeens Heleeens

Look at me

Hur kommer det sig att all inspiration och lust försvann i samband med att mörkret började komma? Under sommaren är det enkelt att gå upp på morgonen, man känner sig fin och tycker det är roligt att kolla i garderoben. Men nu, det är tungt när klockan ringer, man har noll lust att sminka sig eller fixa till håret. När man kollar i garderoen tar man mer det som ligger överst.

Heleeens
Heleeens Heleeens Heleeens
Jeans BikBok, Blus Zara, Kofta SplendidSkor ZaraVäska MulberryKlocka Michael Kors, Armband Hermes

Ser fram emot värmen

Nu kan man verkligen säga att jag kommit i gång med träningen, denna veckan var den tunga veckan. Jag brukar alltid få en tung period när jag tränat ett tag. Ofta slutar denna period med att jag slutar träna ett tag för att sedan börja när det känns lätt igen. Men för engångsskulle bet jag ihop och körde denna vecka ut. Just nu längtar jag till sommaren då jag kan få börja inviga mina nya short!

Heleeens
Heleeens
Heleeens

Not even close to a life

Ännu en vecka går utan att något roligt händer, det är inte så mycket mer än långa dagar på jobbet och sena kvällar på gymmet. Men jag hade tänkt att försöka bli en lite roligare människa lagomt till nästa vecka, det är ju alltid något.. Nu ska jag snart göra mig redo för 3 timmar på gymmet som kommer få min onda kropp att gå under. Bye bye friends!

Heleeens

Thor: The Dark One

Denna vecka har ju SHL (elitserien) match uppehåll. Detta innebär för min del att jag faktiskt träffar min kille på kvällarna. Under "vanliga"veckor så spelar han 2-3 matcher i veckan och de övriga kvällarna befinner jag mig antingen på gymmet eller försöker ha ett social umgänge utanför vårat förhållande. Men igår hade vi våran första kväll tillsammans på veckor och istället för att mysa i soffan gick vi på bio och såg Thor.

Jag har då aldrig varit en sådan som kärar ner mig i skådiar/kändisar, men jag måste nog erkänna att jag hade nog inte bangat på "Thor". De var några gånger igår som killen kollade lite extra på mig när jag satt där med öppen mun (förstenad) och fick vänta med att stoppa in popcorn.

thor: the dark one

Some people call me crazy

Just nu är det full rulle och snart hoppas jag kunna säga mer om vad det är som tar mycket av min tid. Men fram till dess tänkte jag visa lite vad jag ägnat lite tid åt. Julklappar! Jag är en person som älskar julen, eller presenter överlag. Jag lägger nog ner lite mer tid än vad det flesta gör för att hitta de perfekt julklapparna till mina nära och kära. Igår hade jag en inslagningskväll av dem som jag redan köpt. Så nu kan julen skynda sig lite.

julklappstips 2013

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista