Heleeens

2012 - En helt vanlig söndag

Jag får nog börja kalla söndagar som dessa för klassiska söndagar. De börjar halv mysigt, med att tvätta lite medan jag fortfarande ligger kvar i sängen. Sedan börjar jag sakta men säkert att plocka rent lite i lägenheten innan jag slår mig till ro framför skolböckerna. När jag suttit vid skolböckerna i några timmar är det sedan dags att göra sig i ordning för lite hockey. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysig avslutning på veckan.

Idag myste jag runt i nya t-shirten från Bikbok.

Heleeens Heleeens2012 - Lovely girls

De var tillsammans med dessa söta tjejer (och några till) som vi lyckdes göra kvällen igår så lyckad! Jag hoppas verkligen vi får chansen att göra flera liknande saker tillsammans framöver. Det kan ju bara bli större och bättre!

Heleeens

Heleeens

2012-10 - Måla Rosa

Vilken dag det varit, vilken underbar dag.
Det började men lite jobb, sedan lite skola och redan vid lunch befann jag mig på Hovet för att göra allt redo inför kvällen. Jag och några av de andra tjejerna packade 110 goodiebags och de vart mycket fint i dem! Sen började vi göra iordning lokalen vi skulle hålla eventet i, mycket rosa och mycket ballonger. Sen var klockan redan 17.30 och det var dags för oss att bytta om, dvs till våra nya snygga jackor som vi tryckt upp via sponsorer. Sen kom alla underbara tjejer. De enda som kunde vart bättre var resultatet.. AIK förlorande med 1 mål.

Ett jätte stort tack till alla sponsorer och tjejer som kom till denna underbara kväll! 

Heleeens

2012 - Lovely life

Idag hade jag ingen skola och valde även att vara ledig från jobbet. Så det vart inte bara en ordentlig sovmorgon utan jag har även gjort lite nytta i köcket. Nu ska jag hoppa in i bilen för att åka till Hovet där det väntas match.

Hoppas ni haft en toppen dag!

Heleeens

2012 - Favorit i repris

Hur fel det än känns att säga så måste jag erkänna att jag faktiskt börjar gilla att mina dagar är fyllda till max med olika saker. När kvällen väl kommer kan man krypa ner i sängen med ett gott samvete och man sover verkligen underbart!

Heleeens

2012 - Gårdagens

Nu när hösten kommer krypande så blir kläderna mer bekväma!
Heleeens

Halsduk Louis Vuitton, T-shirt American Vintage, Jacka Veda, Jens Zara, Skor Gucci, Väska Monroeworld

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista