Heleeens

2012 - Ta mig tillbaka och gör mig till...

Efter alla dessa gråa och regninga dagar som passerat, så längtar jag ännu mera tillbaka till resan vi gjorde innan sommaren skulle börja. Marbella 2012, den resan var toppen på alla sätt och vis! Lycklig och bekymmerfi är två ord som passar in på den resan! Nu är hösten här igen med tröttheten och alla måsten.

Marbella
Marbella
Marbella
Heleeens2012 - Friday fun

heleeens


Blus Michael Kors // Jeans Rag Bone // Skor Jeffrey Campbell // Halsband Monroeworld

2012 - My new favs

För lite mer än en månad sedan hade jag turen nog att lyckas få tag på ett par Isabel Marant skor. Skorna har sedan de anlänt suttit på mina fötter mer än vad det stått vid dörren. Jag har nog aldrig haft så sköna skor som både gör mig längre och ger mig snyggare ben&rumpa. Nog mitt bästa köp hittills detta år!

Beige Isabel Marant sneakers
Beige Isabel Marant sneakers

2012 - lovely pink

De här med att jag skulle unna mig själv lite egentid har ju än så länge gått sådär. De enda jag gjort för mitt egna välbefinnande idag var att lägga på en ny färg på naglarna!

2012 - This Monday

Min dag har sett ut som de flesta andra vardagar, med undantaget att jag åkte till Mio och IKEA med min bror efter skolan istället för att åka tillbaka till jobbet. För mig var det skönt att få tänka på något annat ett tag, då jag ändå jobbar med samma sak som jag utbildar mig i. Sen är det ju alltid kul att få hjälpa till med lite home styling.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och se en film och tänka på allt annat än löneuträkningar!

Nuheleeens
heleeens
heleeens

2012 - Så underbara stunder

Jag hittade min gamla kamera och på den hade jag flera bilder från våran lilla resa vi tog starx innan sommaren. Hur härligt ser det inte ut! Dagen efter befann vi oss på svensk mark.. 

heleeens
heleeens

2012 - Just another day

Jag har så mycket som jag måste göra, bör göra och vill göra att min tid räcker inte till. Igår gick dagen i 180 från tidigt morgon till sen kväll. Jag hann inte mer än kliva innanför dörren, hoppa ur kläderna innan jag sov. Vilket tyvärr innebär att jag inte hinner göra så mycket som jag skulle vilja.

Just nu längtar jag tillbaka till kvällar som på Gotland. 
Bara göra vad man vill och mysa!

heleeens
heleeens

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista