Heleeens

20-xx - Jag ser dubbelt

Jag ser Oscar och Victor överallt idag! Dom har även gjort varsitt mål mot Djurgården nyss i matchen! Det går bra nu..


Update: AIK vann Derbyt mot Djurgården och Twinsen gjorde som sagt varsit mål. Dagen må ha varit lång och innehållit en massa stress hit och dit. Men den avslutades på bästa sätt! Mina underbara vänner och vinst på 3 av 5 Derbyn!

twinsen A20-xx - Så var det gjort!

Nu ligger jag nyduschad i min säng och ska försöka vila lite. Jag började dagen med ett besök hos tandläkaren där min visdomstand äntligen togs ut. När vi var klara säger min tandläkaren att jag inte får äta eller dricka på 2 timmar. Tror ni inte jag vart vrålhungrig i samma stund som han sa det. Därför ska jag sova bort hungern nu.

Igår jobbade jag hela dagen och efter jobbet var det bara att åka hem och byta om innan jag skulle vidare på ett danspass med söta Cathrine. Efter en sådan lång dag så somnade jag väldigt snabbt!

 träning

Hockeyfru, hockeyänka eller idrottsänka

Haha tydligen är jag hockeyänka i några dagar, vet inte hur många som sagt det nu när Oscar är borta på matcher i 4 dagar, eller 3, helt ärligt vet inte ens hur länge. Jag undrar lite över dom där orden, hockeyfru, hockeyänka och idrottsänka. Min Farmor frågade mig om det fortfarande kallas idrottsänka när spelarna är borta. Jag har bara hört det ordet från just Farmor och en äldre tjej på jobbet.  
V a r   d e t   s å   d e t   k a l l a d e s   f ö r u t ?

twinsen
Men vårat motto är (tjejernas): När killarna är borta dansar tjejerna på borden.

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista