Heleeens

20-xx - I wish i could go back in time

När jag vaknade imorse kom jag och tänka på saker som jag och Oscar har gjort genom åren. En av sakerna jag tyckte var otroligt mysig var när vi tog in på hotell här i Stockholm. Vi åt en god middag ute och sedan promenarade genom stora delar av staden och bara hade trevligt. Väl tillbaka på hotellet myste vi till det och sov sedan tidigare än vad vi normalt gör.

T ä n k   a t t   e n   s å   l i t e n   s a k   k a n   g ö r a   s å   m y s i g t !

mys20-xx - My big Loves

Jag har haft två stora kärlekar i mitt liv, två vädligt olika kärlekar. Den ena är ju då Oscar och den andra är Malin. Dock är kärleken inte som den en gång var, min älskade Malin bor numera i Göteborg vilket i sin tur gör att vi inte ses som vi brukar. Men hur lång tid som en går mellan oss är de som inget hänt när vi träffas!

oscar & jag
jag & malin
jag & malin
Word

20-xx - Det är Derby dags!

Nu är det åteigen dags för mig att bege mig till Globen för att Hejja på killen i kvällens derby! Jag älskar derbyn då det är så mycket känslor i spelet! Nu tycker jag att alla håller en tumme för att Oscar gör mål och att AIK kommer ut som segrare ikväll!

små och söta
Oscar första elitseriemål
Sådär små och söta var tvillingarna en gång itiden nu är dem stora pojkar..

20-xx - All I need is

Jag tror jag drabbats av den härliga vinter ångesten, ni vet när de är mörk hela tiden och allt man vill är att ha ljus och värme.. Jag har världens bästa människor runt mig som jag älskar över allt annat. Men trotts det så har jag senaste tiden känt mig ganska så ensam. Jag har förlorat allt för många som jag älskar och som funnits i mitt liv så länge, sist ut var min Farfar och det gjorde verkligen ont.

Det jag känner för nu är ett miljöombyte, eller en stor suprise, något som tar mig med storm. Eller bara något gammalt som blir som något nytt. Ja, bara något som bryter gamla mönster.

Värme
min
saknade

2012-xx vad ska det ge.

Jag vill börja med att   Ö n s k a   A l l a   E t t   U n d e r b a r t   Å r !

Min kväll igår var så mysig och underbar och ja.. helt enkelt en väldigt bra kväll! Allt började hemma hos söta Eve där det var middag, lite lek, en del prat och en massa skratt. Vid halv 12 begav vi oss ut för att fira tolvslaget vid ett berg som gav en underbar utsikt. Efter det firandet så begav sig några av oss till Ambassadeur för att fira lite till, med en massa dans i soffan!

jag jag

Helen

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: Huddinge
MEDLEM SEN: 2004-11-17
SENAST INLOGGAD: 2018-01-20 12:43

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin Barnebys Blogglista
Barnebys Blogglista